Nieuw wachtwoord

Uw zoekresultaten

Huur een Zeilboot in Nederland

Zeilen in Nederland met een particuliere zeilboot maakt elke zeilvakantie tot een belevenis. Elke provincie heeft andere zeil en vaar mogelijkheden start de zeilvakantie met een zeilboot op het IJsselmeer? Zeil eenvoudig naar de randmeren, Friesland of de Wadden.

Particulier een zeilboot huren in Nederland is goedkoper.

Eigenaren die aangesloten zijn bij Huur-Zeilboot.nl  verhuren meer omdat overal in Nederland wel een Schipper is die zijn zeilboot in de verhuur heeft. Het onderhoud van zeilschepen word zo betaalbaar en particulieren huren zo een perfect onderhouden zeiljacht. Zeilboten van een liefhebber zijn ook rijker uitgerust dan de standaard grote zeiljacht  charterbedrijven in Lemmer, Andijk, Huizen en Enkhuizen.  Bij de start van de zeilvakantie word je uitgebreid verwelkomt door de verhuurder en kan kennis gemaakt worden met het zeilschip. Zeiltips en routeplanning  om het optimale zeilgevoel uit het zeiljacht te halen worden graag gedeeld. Grote en kleinere zeilboten zijn te huur voor korte of lange zeilvakanties Een comfortabele tour vakantie op een 30 voeter? zeil in de vakantie langs de bekendste plaatsen van het IJsselmeer en Markermeer. Lemmer, Marken, Enkhuizen  en Makkum zijn bekende plaatsen waar je een keer geweest moet zijn en elke zeiler wel jeugd herinneringen heeft liggen. Kleinere zeilboten zijn te huur en vergroten het vaargebied zodat Friesland en Zuid-Holland uitgebreid te ontdekken zijn.

Wie heeft er geen zeilvakantie herinneringen uit Friesland?

Zeilen in Friesland het ultieme vaargebied voor gezinnen en Natuurliefhebbers. Kleine dorpen waar de tijd heeft stil gestaan verbonden door water en natuur. Vaar door de poort van Friesland Lemmer het meest veelzijdige vaargebied van Nederland binnen. na eindeloze terrassen en winkels vaar je zo de rust van Friesland binnen. Overnacht op romantische eilandjes en sla proviand in in een van de vele dorpjes die bekend staan om de vele watersport faciliteiten

  • Zeilboot Zoeken

  • Nieuw wachtwoord